Woning met functionele verharding, terras en avondbeleving

17 juni 2020

De vraag van de familie Soyle? Floorscaping, meer privacy in de voortuin en een gezellig terras in de achtertuin. Wij gingen nog een stapje verder in ons ontwerp en verbaasden hen met een sfeervolle avondbeleving.

Voortuin zonder inkijk

Om de inkijk in het bureauraam te verminderen, kozen we voor karaktervolle Trespa platen die we in het verlengde van de raamopening plaatsten. De brievenbus verwerkten we in hetzelfde materiaal, om zo een gevoel van rust te creëren.

Daarnaast kozen we voor groene beplanting met witte bloemen, wat voor een sfeervol contrast met de donkere platen zorgt. En voorzagen we ook meerstammige bomen om het privacygevoel te beklemtonen.

Functionele berging

De functionele tuinberging gaven we een plekje dicht bij het huis, zodat de familie er optimaal gebruik van kan maken. Het pad naar de tuinberging gaven we dan weer extra cachet met weelderige beplanting.

Gezellig terras

Om het terras in de achtertuin sfeervol in te richten en een geborgen gevoel te creëren, voorzagen we rijkelijke beplantingsvakken aan weerszijden. Dankzij de herhaling in onze plantkeuze, brachten we ook rust in het ontwerp.

Avondbeleving

Tot slot wou de familie ook graag ’s avonds kunnen genieten van hun tuin. Om de tuinverlichting volledig tot z’n recht te laten komen, kozen we voor rijkelijke beplantingsvakken en meerstammen die de sfeervolle avondbeleving accentueren.

Jouw persoonlijk tuinontwerp?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bekijken graag samen hoe we jouw droomtuin kunnen realiseren. Of bereken hier alvast de prijs van jouw tuinontwerp.

© Ecoland+dsgn 2020 | EXPLICIET